Het nieuwe tijdperk van Business & Creatie

 

 

 

 

 

 

De Schrijver

 

 

Het was rond 1998 dat Simon T.J. Botman wakker begon te worden uit de droomwerkelijkheid van illusies en dualiteit waarin het overgrote deel van de mensheid nu nog leeft en functioneert. Vanaf dat moment is hij zich steeds meer bewust gaan worden wie en wat hij nu eigenlijk echt is. Hij begon te begrijpen hoe mensen zichzelf enorm beperken in hun ervaringen, vanwege het feit dat ze vanuit het ego ofwel het hoofd leven. De meeste mensen zijn zich nu nog niet bewust van de grootsheid die we van binnen allemaal echt zijn.

 

Terwijl Simon meer in contact kwam met zijn werkelijke zelf *, begon hij te voelen en te ervaren hoe hij verbonden is met alles en iedereen om hem heen. Hij kwam erachter dat je kunt communiceren, door je simpelweg bewust te worden van deze verbinding en je daar op af te stemmen. Om je een beeld te vormen; stel dat ieder persoon een radiostation is die signalen kan uitzenden en ontvangen. Op het moment dat je afstemt op deze radio die je van binnen bent, kun je eenvoudig communiceren met iedere willekeurige andere radio op aarde. Je bent dan verbonden. Het werkt exact hetzelfde met jouw werkelijke zelf.

 

Zodra je begint af te stemmen op jouw werkelijke zelf en je de potenties daarvan begint te begrijpen, zul je beseffen dat dit contact de basis vormt voor de business van de toekomst. Via dit boek kom je in contact met tal van mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan, zodat je op een makkelijke en leuke manier je business kunt starten en/of laten expanderen.

 

Terug naar Simon; het was vanuit zijn nieuwe ervaring van de ‘werkelijkheid’ dat hij begon te begrijpen dat er veel meer mogelijk is zodra je begint te leven vanuit je werkelijke zelf. Het zijn de mentale denkprocessen van het ego die ons limiteren, en wanneer je het lef hebt om daaraan voorbij te gaan, opent zich een compleet nieuwe wereld voor je, met ongelimiteerde mogelijkheden.

 

Hij begon te spelen met de inzichten en het geëxpandeerde bewustzijn die hij voor zichzelf ontdekt had via 2 bedrijven, beiden opgestart in het jaar 2005. Deze bedrijven werden zowel aangetrokken als gerund door de creatieve bron binnenin Simon, ofwel zijn werkelijke zelf.

 

Eind 2009 kwam de behoefte naar boven om anderen te inspireren met de inzichten die hij gevonden had en zo ontstond inspiratie consultancy Free Godz. Via deze business inspireert hij zakenmensen contact te maken met hun creatieve bron en van daaruit te gaan werken en creëren. Hij laat ze ervaren dat achter de mentale werkelijkheid van het ego, een oceaan vol potenties ligt.