Den nye æra indenfor handel og skabelse
 

 

 

 

 

Forsmag & synopsis

 

 

 

Forsmag

 

Få en forsmag på bogen her - indholdsfortegnelse og 7 sider af bogen

 

 

Synopsis

 

Denne bog henvender sig til virksomheds- og forretningsindehavere på ethvert niveau, fra igangsætteren til den øverste chef i de største multinationale firmaer. Bogen tager dig med på et eventyr, hvor det bliver klart for læseren, at alt, der har med din virksomhed at gøre, starter med dig selv, samt det faktum, at du selv altid er basen for alle muligheder, som kommer din vej.

Bogen giver dig indsigter om, hvordan problemer opstår, og hvordan du let kan løse dem til bunds.

Bogen viser dig en ny ledelsesmåde og præsenterer dig for en serie af nye interessante opgaver for dig som leder.

Denne bog er budbringer af en ny æra indenfor handel og ledelse. En æra, hvori universets enorme kræfter tøjles, og hvor du får energierne til at arbejde for dig.
Du opnår det ved at blive bevidst om dit sande selv (også kaldet din sjæl, essens, ånd, højere selv eller kreative kilde). Med denne opmærksomhed som basis er du forbundet med alle dine forbindelser og dine potentieller kunder. Og fra denne forbindelse kan du for eksempel invitere dem til at købe dit produkt eller dine services. Det kan lyde som det rene vrøvl, men det virker. Og det er det, der tæller.

Det og meget mere vil du læse mere om i denne bog for fremtidens virksomhedsindehavere og ledere. Bogen er let læst og giver dig og din virksomhed en masse nye indsigter

Jeg ønsker dig en god rejse.