Den nye æra indenfor handel og skabelse
 

 

 

 

 

Forfatter

 

 
Simon T.J. Botman begyndte at vågne op fra dualitetens mentale spil omkring 1998 (bogen præsenterer dig for flere indsigter omkring dette spil). Fra det øjeblik blev han mere og mere opmærksom på sit væsens sande natur. Han begyndte at forstå, hvordan mennesker, fordi de lever i hovedet/det mentale plan, begrænser sig selv og deres oplevelser. De fleste mennesker er slet ikke opmærksomme på den storhed, de har i sig.
 

Da Simon fik mere forbindelse med sit sande væsen, begyndte han at mærke, hvordan han er forbundet med alting og alle omkring, og hvordan man kan kommunikere med mennesker (eller hvad som helst) blot ved at være bevidst opmærksom på denne forbindelse og ved at føle den. For at give dig en fornemmelse af det; lad os så sige, at alle mennesker er en radiostation, som kan modtage og sende lydbølger. Hvis du nu forbinder dig med din radio, der er i dig, så kan du let udsende eller modtage bølger til/fra alle andre radioer på planeten. Du er tilsluttet. Det er præcist sådan, det er med vor sande essens.
 

Denne forbindelse er basis for fremtidens forretningsverden; det handler om, hvordan bruger vi den, så vore forretninger kan ekspandere på en nem og sjov måde.
 

Men lad os vende tilbage til Simon; det var fra denne nye erfaring om virkeligheden, at han begyndte at forstå og føle, at så meget mere er muligt, når du begynder at leve fra dit sande selv. Det er vore mentale tankeprocesser, som begrænser os, og når du har modet til at bevæge dig udenfor disse, så åbner en helt ny verden med ubegrænsede muligheder sig op for dig.
 

Han begyndte at lege med sine nyfundne indsigter og opmærksomheden via to firmaer, han startede i 2005. Disse firmaer blev helt og aldeles drevet af Simons indre kreative kilde. Han søgte ikke engang efter firmaerne; de fandt ham. Kun fordi han åbnede sig (tændte sin radio) og gav det lov til at ske. Det er sådan, vort sande selv arbejder; frit, ved at give lov uden indblanding fra sindet.
 

Simon gjorde med sine kunder, som han gjorde med sine virksomheder; han gav dem lov til at komme til sig. Ganske enkelt ved fra sin kreative kilde at invitere dem og ved at forbinde sig med dem energetisk. Han lagde mærke til, at det er nødvendigt at være forbundet med sit sande selv (radioen). Når han arbejdede fra sindet eller det mentale plan, fungerede det ikke. Fra det plan kan energierne ikke strømme frit, og derfor kunne der ikke ske ret meget.
 

I 2009 mærkede Simon en ny passion dukke op. En passion, der handlede om at inspirere andre med de nyfundne indsigter. Så han grundlagte inspirations- og rådgivningsfirmaet, Free Godz, hvor han nu inspirerer forretningsfolk, chefer, ledere, sælgere, handlende til at begynde at arbejde eller lege fra deres kreative kilde. Han lader dem opleve, at der bag deres mentale virkelighed er et hav fyldt med potentialer, der blot ligger og venter på, at du er klar til at tage imod dem og lege med dem.
 

Baseret på sine personlige oplevelser skrev han bogen Den revolutionerende manual for fremtidig handel og ledelse. Selvfølgelig er informationerne og energien i denne bog et produkt af hans sande væsen; hans essens, som er forbundet med alt, som er.