Den nye æra for handel og skabelse

 

 

 

 

 

Prøvekapitler

 

(1 af 7)

Forklaring om din kreative kilde

Så på et tidspunkt overlader dit sind rattet til din kreative kilde. Det siger ”ok, kilde, du har bevist, at du er en pålidelig kraft, så du tager over fra nu af, og lad os se, hvor du fører os hen”.

I starten skal dit sind og din kilde lære hinanden at kende. Teste hinanden. Tjekke hvad de hver især er lavet af. Især har sindet det svært med dette. Din kilde er blot medfølende og venter på, at sindet træder tilbage, så det (eller rettere den sande dig) kan tage over.

Når dit sind stoler nok på din kilde, kan den virkelige magi ske. Ser du, din kreative kilde er i stand til at gøre mange ting på en gang. Det arbejder fremad og forbinder sig med mange muligheder, for at du kan have en let rejse med masser af sjov, synkronicitet, ekspandere virksomheder, og hvad du ellers måtte ønske at opleve.

Hvis du for eksempel har til hensigt at ekspandere din markedsandel, vil en del af din kreative kilde straks gå i gang med at surfe på mulighedernes hav, lave en liste af alt, der er muligt. Og fra denne liste vil det udvælge det udfald, som passer dig bedst.

 

< Forrige side   l   Næste side >